Restaurace Kaskáda & Cadentes

Luxus & pohoda na golfu

Gastro akce v restauraci Kaskáda

Kromě tradiční nabídky z jídelního lístku připravujeme pro naše hosty i zpestření v podobě sezónních menu. Tým našich kuchařů vytváří nejrůznější gastronomické akce tematicky zaměřené na řadu specialit ze sezónních surovin s ohledem na trendy moderní gastronomie a důrazem na čerstvost a lokální zvyky.
Připravte sobě nebo svým blízkým nevšední zážitek a rezervujte si místo v dostatečném předstihu.


Aktuální gastro akce

STEAKOVÉ A SALÁTOVÉ MENU 1. 7. – 28. 8. 2016

Tato speciální nabídka trvá až do 28.8., neváhejte proto a přijďte ochutnat speciality jako ,,Grilovaná, v hrubozrnné hořčici marinovaná, hovězí žebra bez kosti, Jehněčí medailonky z Bio farmy na tymiánu s pečenými jarními cibulkami, Steak z hovězího pupku s drceným pepřem, Vysoký hovězí roštenec nebo Salát mix gril, Řecký salát s feta sýrem a černými olivami, Tuňákový salát s vejcem" a jiné.  Steakové a salátové menu 2016.

JAHODOVÉ MENU 20.–26. 6. 2016

Jahody jsou symbolem začínajícího léta a není snad nikdo, kdo by je neměl rád. Z tohoto šťavnatého, zdravého, chutného a voňavého ovoce jsme pro vás připravili několik delikates, které u nás na Kaskádě můžete ochutnat v týdnu od 20. do 26. 6.
Šéfkuchař Tomáš Koplík se svým týmem pro vás připravil:
Jahodové menu a Jahodové degustační menu.


Dříve konané gastro akce

DNY CHŘESTU NA KASKÁDĚ 9. - 15. 5. 2016

Od pondělí 9. května si Vás dovolujeme pozvat na další z našich tematických gastroakcí a to ,,Dny chřestu na Kaskádě". Šéfkuchař Tomáš Koplík se svým týmem pro Vás připravil takové speciality jako je: Salátek s bílým chřestem a norským lososem, Chřestové Velouté s parmazánovým chipsem, Pečený krůtí váleček s chřestovou omáčkou a jako sladkou tečku například Chřestová panna cotta s chia semínky. Přijďte a ochutnejte toto speciální menu které Vám bude náš personál nabízet po dobu jednoho týdne do 15. května.
Otevřít menu...

Gastronomický kalendář 2016

12. 2. - 14. 2. Valentýnské menu - svátek všech zamilovaných
18. 3. - 25. 3. Variace gulášů na nejrůznější způsoby
26. 3. - 3. 4. Velikonoční menu
4. 4. Nový jídelní lístek - sezóna 2016
9. 5. - 15. 5. Dny chřestu na Kaskádě
20. 6. - 26. 6. Pochoutky z čerstvých jahod a čokolády
1. 7. - 28. 8. Steakové & salátové menu
5. 9. - 18. 9. Variace řízků na Kaskádě
3. 10. - 9. 10. Dary našich lesů a zvěřiny
10. 10. Nový jídelní lístek - zimní sezóna
7. 11. - 13. 11. Svatomartinská husa a husí speciality
3. 12. - 18. 12. Vánoční menu - advent