Odesláno: 06.08.2009 [22:00]
on ten můj příspěvek do diskuze je napůl skuhrání a napůl prosba. V poslední době je na greenech opravdu velké množství nevypíchnutých důlků a podobných zvěrstev
Je zcela normální, že vypichuji na každém greenu během jednoho kola i víc než 5 pichtmarků a to jich tam ještě hodně zůstane
Flajt přede mnou ani jeden, šel jsem nedávno sám, měl jsem dost času je pozorovat. To doopravdy jsem jediný komu to vadí? Jediný kdo vypichuje? To budeme všichni tolerovat rádoby profíky s HCP kolem 10 až 16 kteří si myslí, že mohou na hřišti vše? Překvapivě u ostatních hráčů jsem to nikdy neviděl. Apeluji tímto na všechny hráče, maršály, startéry, představenstvo klubu -proboha dělejte něco. Nechat to jen a pouze na greenkeeperovi asi není dobrá cesta. Už jsem se smířil občas s neuhrabaným bunkerem, nu což, není to nikterak časté, ale prožene se přes hřiště 110 Slováků a je tam 1000 pitchmarků
( grrr. No a pak poslední pomyslná kapka do poháru jsou ne příliš pozitivní reference od přespolních se kterými jsem hrál u nás v Jinačovicích a řeknu vám není to moc hezké poslouchat, že to či ono hřiště je lepší právě kvůli pitchmarkům.
-----
Pavel
Odesláno: 11.08.2009 [12:49]
nechci se zastávat členů klubu, ale daleko větší spoušť na greenech po sobě zanechali profíci po závěrečném turnaji PGA
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen.
Počet témat: 20 • Počet příspěvků: 138 • Počet registrovaných uživatelů: 34