<< Zpět na stránky klubu

Index fóra » Popis diskuzního fóra » První vstup do diskuze...

admin

Počet příspěvků: 1
Hodnost: admin •••

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 25.06.2009 [15:44]

Vstup do diskuze mají pouze členové GCB. Před prvním přihlášením si vyžádejte na mailu: gcb@golfbrno.cz přístupové kódy do fóra. Pro zavedení do databáze uživatelů potřebujeme od Vás celé jméno (jméno, příjmení), registrační číslo ČGF a mail, na který vám máme přístupové kódy zaslat. Po prvním přihlášení do diskuzního fóra si můžete změnit heslo. Přispěvatelé musí v diskuzích vystupovat pod svým skutečným jménem, anonymní příspěvky nejsou v tomto fóru umožněny.

HurekJiri

Počet příspěvků: 9
Hodnost: admin ••

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 25.06.2009 [15:49]

Při zapisování nového tématu, nezapomeňte vyplnit i nadpis tématu, jinak zpráva není uložena! Pokud narazíte na problémy nebo špatnou funkčnost fóra - dejte prosím zprávu na gcb@golfbrno.cz - diskuzní fórum teprve odlaďujeme, děkujeme za trpělivost...

KlanicaJaromir

Počet příspěvků: 11
Hodnost: uživatel

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 13.07.2009 [21:42]

Ja tedy nemám žádný příspěvek, ale jen to zkouším. Jsem rád, že to funguje.

LesnyJindrich

Počet příspěvků: 1

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 13.07.2009 [21:50]

Taktéž to zkouším a funguje to.

KocmanLudek

Počet příspěvků: 7

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 16.07.2009 [09:11]

Toto je reakce na následující příspěvek:

Ja tedy nemám žádný příspěvek, ale jen to zkouším. Jsem rád, že to funguje.

Ahoj Jarku, jsem rád že ti to funguje :-)

KlanicaJaromir

Počet příspěvků: 11

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 17.07.2009 [02:28]

Ahoj Luďku, to nefunguje mě, ale klubu. Přísahám, že v tom nemám prsty :-)

MechlMarek

Počet příspěvků: 8

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 22.12.2009 [09:01]

Dovolím si jednu připomínku a společně návrh :

Ani ne 20 příspěvků za půl roku je skutečně na diskusní fórum žalostně málo.
Myslím si, že by bylo užitečnější povolit anonymní příspěvky, tedy bez nutnosti přihlášení. Proces přidělení hesla je sice rychlý - u mne to trvalo ani ne jeden den, ale určitě řadu potencionálních přispěvovatelů odradí, stejně jako nemožnost zapsal příspěvek anonymně.
Sice by přibylo práce administrátorovi fóra, který by jej musel kontrolovat a některé příspěvky mazat, ale určitě by to podle mého názoru přispělo k oživení fóra.

HurekJiri

Počet příspěvků: 9
Hodnost: admin ••

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 04.01.2010 [16:39]

Dovolím si jednu připomínku a společně návrh :

Ani ne 20 příspěvků za půl roku je skutečně na diskusní fórum žalostně málo.
Myslím si, že by bylo užitečnější povolit anonymní příspěvky, tedy bez nutnosti přihlášení. Proces přidělení hesla je sice rychlý - u mne to trvalo ani ne jeden den, ale určitě řadu potencionálních přispěvovatelů odradí, stejně jako nemožnost zapsal příspěvek anonymně.
Sice by přibylo práce administrátorovi fóra, který by jej musel kontrolovat a některé příspěvky mazat, ale určitě by to podle mého názoru přispělo k oživení fóra.

Právě to, abychom se vyhnuli potřebě kontrolovat, zda do fóra nepíše někdo jen tak "pro vlastní potěšení" nějaké nesmysly (jak je v anonymních fórech často pravidlem), vedlo k rozhodnutí povinné registrace. Navíc toto fórum bylo myšleno opravdu jen pro členy klubu. Myslím, že vyžádat si přístupové heslo není tak pracné a nemyslím si, že by to byl hlavní důvod, že zde diskuze zatím moc nekvete. Třeba se to s příchodem golfové sezóny zlepší...

KrenekJan

Počet příspěvků: 17

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 08.01.2010 [09:45]

Právě to, abychom se vyhnuli potřebě kontrolovat, zda do fóra nepíše někdo jen tak "pro vlastní potěšení" nějaké nesmysly (jak je v anonymních fórech často pravidlem), vedlo k rozhodnutí povinné registrace. Navíc toto fórum bylo myšleno opravdu jen pro členy klubu. Myslím, že vyžádat si přístupové heslo není tak pracné a nemyslím si, že by to byl hlavní důvod, že zde diskuze zatím moc nekvete. Třeba se to s příchodem golfové sezóny zlepší...

Přesně tak. Jako nově vstoupivší do našeho klubového diskusního "ringu" :-) bych si dovolil souhlasit a podpořit názor výše že považuju řešení s kontrolovaným vstupem ZA VELMI ŽÁDOUCÍ.

Než se chlubit 300tisíci příspěvky O NIČEM, tak je zcela jistě lepší držet uzdu a mít třeba jen pár příspěvků ale rozumných. A kdo se opravdu chce vyjádřit si tu "práci" s emailovou žádostí o přístup - jako já - klidně dá.

Pokud někdo chce vidět jak šíleně vypadají diskuse s relativně anonymním přístupem - navštivte jakýkoliv mediální nebo sportovní server. To je pane počteníčko :-)

Já osobně tohle na GCB považuju za velmi inspirující řešení diskusí.

MechlMarek

Počet příspěvků: 8

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 14.01.2010 [10:23]

Přesně tak. Jako nově vstoupivší do našeho klubového diskusního "ringu" :-) bych si dovolil souhlasit a podpořit názor výše že považuju řešení s kontrolovaným vstupem ZA VELMI ŽÁDOUCÍ.

Než se chlubit 300tisíci příspěvky O NIČEM, tak je zcela jistě lepší držet uzdu a mít třeba jen pár příspěvků ale rozumných. A kdo se opravdu chce vyjádřit si tu "práci" s emailovou žádostí o přístup - jako já - klidně dá.

Pokud někdo chce vidět jak šíleně vypadají diskuse s relativně anonymním přístupem - navštivte jakýkoliv mediální nebo sportovní server. To je pane počteníčko :-)

Já osobně tohle na GCB považuju za velmi inspirující řešení diskusí.

V tomto s Vámi nesouhlasím.
Trošku směšujete dvě věci : já jsem pro kontrolovanou diskusi, ale stávající systém registrace podle mého názoru není cestou k jejímu rozšíření. 300tisíc příspěvků o ničem je samozřejmě nadsázka....
Zcela a úplně volné a anonymní diskusní fórum je dnes skutečně vyjímkou, možností jak dosáhnout rozumného kompromisu mezi množstvím a obsahem je však více.

Do jisté míry je mi to ale vcelku jedno, je to věc vedení klubu, jakým způsobem chce diskusi využít.

Kdo chce diskutovat, tak bude a doufejme, že časem se naše řady rozšíří..

DubsikPavel

Počet příspěvků: 16

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 16.01.2010 [08:54]

sám jsem správce dvou serverů kde je diskuze a vím jaké je to nepříjemné promazávat spamy a blbosti. Tedy na jednu stranu souhlasím s loginem, ovšem na stranu druhou není zde sebemenší možnost vyjádření se návštěvníků. Já občas napíši pozitivní nebo negativní zprávu do diskuze na jiných hřištích a domnívám se, že je to vpořádku. To co netrápí místní může cizímu připadat zvláštní a tak se vyjádří. Tedy příspěvek typu na šestnácté jamce je málo písku v bunkeru je normální, následná reakce grennkeepera že na tom pracují je také vpořádku. Ale než bych jako návštěvník našeho hřiště si vyřídil přístup do diskuze (který není zautomatizován) mě prostě odradí od jakéhokoliv zpětného názoru. Tedy stojíme vlastně o zpětnou vazbu?

-----
Pavel

KrenekJan

Počet příspěvků: 17

Profil uživatele
Odpovědět

Odesláno: 20.01.2010 [00:10]

sám jsem správce dvou serverů kde je diskuze a vím jaké je to nepříjemné promazávat spamy a blbosti. Tedy na jednu stranu souhlasím s loginem, ovšem na stranu druhou není zde sebemenší možnost vyjádření se návštěvníků. Já občas napíši pozitivní nebo negativní zprávu do diskuze na jiných hřištích a domnívám se, že je to vpořádku. To co netrápí místní může cizímu připadat zvláštní a tak se vyjádří. Tedy příspěvek typu na šestnácté jamce je málo písku v bunkeru je normální, následná reakce grennkeepera že na tom pracují je také vpořádku. Ale než bych jako návštěvník našeho hřiště si vyřídil přístup do diskuze (který není zautomatizován) mě prostě odradí od jakéhokoliv zpětného názoru. Tedy stojíme vlastně o zpětnou vazbu?

Abych nezaplácával forum mnoha příspěvky.:-), tak reaguju v jednom příspěvku na p. Mechla i na váš příspěvek.

V podstatě se ne-zcela shodneme - ale to je taky fajn - mám rád když se lidi neshodnou ale dokáží to udělat kultivovaně - óóóó jaká to krása nalezne-li to člověk na českém webu :-) Takže vám oběma díky ka konstruktivní debatu. Jsem též profesionálně postižen " z branže" takže asi o tom všichni něco víme, ale já si pořád myslím že:

a) kdo chce opravdu něco říci a je členem, ten jeden registrační mail poslat může. (heslo přijde do pár desítek minut - (vlastní zkušenost)
b) nečlenové by podle mě neměli mít právo komentovat dění v klubu.
c) pro ty kteří nejsou členy by možná bylo dobré mít jedno téma fora vyhrazené pro "nečleny" a tam by se mohlo přispívat bez registrace. Sám bych byl zvědav jak by po čase vypadalo :-)

D) určitě by prospělo kdyby forum bylo prezentováno na titulní straně a ne jen odkazem v menu. Mám na mysli opravdu titulní stranu golfbrno.cz kde by byl třeba dole seznam témat kde se objevily nejnovější příspěvky. To by podle mě pomohlo propagaci diskusí.. Přes titulku chodí na web všichni a takové tabulky přes třetinu spodní části webu by si všimli více než jen tlačítka někde bokem.

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen.

Počet témat: 20 • Počet příspěvků: 138 • Počet registrovaných uživatelů: 34